Runde 1:

Crossløb 6 km (3 x 2 km rute)

Lørdag d. 6. april med start kl. 13.30

Udlevering chip senest kl. 13.00 i Stadionbygningen

Mødested: Start og mål "grusgraven" ved kolonihaverne i Skoven, for enden af Dronning Louisesvej

Eftertilmelding og udlevering chip senest kl. 19.30 i Stadionbygningen

Start og mål er bunden af Dronning Louisesvej. 300 meter fra stadion.

Du skal selv have pandelampe/lygte med.

Ruten er afmærket med gule flag. Det er op til Halloween, så der er små overraskelser undervejs som skaber en spændende stemning i skoven. Tag gerne dine børn med på denne tur.

Efter løbet er der mulighed for at købe kaffe, sodavand eller øl og hygge dig i cafeteria på Skive stadion.

Runde 6:

Fjordløb 12 km langs fjord og på stier

Lørdag den 26. oktober kl. 13.30

Start Ved Åen på Engvej. Mål på Havnevej overfor dyrskuepladsen

Efter dette sidste løb er der præmieoverrækkelse, samt kaffe og kagebord i Stadion bygningens cafeteria

Generel Information om løbet

Der er i alt 7 aldersklasser, så du kan sammenligne med dine med-kombattanter, og se hvor stor forskellen er.

Tidtagning foretages med chip der placeres på anklen og systemet hedder Race Result. HUSK og aflevere chippen hver gang du kommer i mål.

Der udleveres ikke brystnummer til løbene

Der beregnes point så en førsteplads i et løb giver 70 point, men der er point helt ned til nummer 50 i hver klasse.

Når sidste løb afvikles findes vindere ved, at de 3 bedste løb tæller med. Hvis du ikke møder op eller har en off day, kan denne altså vælges fra. For at du kan være med i resultatopgørelsen, skal du mindst have deltaget i 3 løb. Er der pointlighed er bedst placerede i Fjordløb vinder.

Dette er en meget gennemskuelig måde at opgøre tingene på, og med chip tidtagning er resultatlisten opdateret så snart du er i mål

Alle kan deltage, og løbene er med forskellig underlag, distance, terræn, etc.

Oprindelig skulle der være kaffe i Stadion cafeteriet efter hvert løb, der afvikles en lørdag.

Efter sidste løb d. 26/10 er der gratis kagebord og præmieoverrækkelse i cafeteria for Serieløb 2024. Der er et gavekort på ca 300kr. Hvis der er mere end 5 i klassen vil der være 2. og 3. præmie. Der vil også være lodtrækningspræmier blandt alle der er med i serieløb. Der vil komme besked PB til alle.

Tilmelding : Via Link Øverst på siden

Alders Klasser :  1 - 19 år   20 - 29 år     30 - 39 år     40 - 49 år   50 - 59 år    60 - 69 år

70 år plus

Point :  1. plads giver 70 point. Derefter 64 point - 58 - 53 - 50  - 48 - 46 - 44 - 42 - 40 - 39 - 38 osv.  Ved pointlighed i samlet resultat vinder hurtigste løber i sidste løbsrunde 6.

Pris  Det koster 100 kr for alle løbene uanset hvor mange løb du deltager i. Meld dig til på link her øverst på siden. Efter runde 3 koster det kun 60 kr.

Er du medlem af Skive AM er Skive Serieløb gratis. Du skal bare sørge for at skrive Skive AM i klubfeltet under tilmelding. Så vil du ikke blive opkrævet startgebyr.

Vand i mål: Der er vand i mål.

Omklædning og bad. Der er mulighed for omklædning og bad i stadionbygningen

Parkering: Der er mulighed for parkering ved Stadion på Engvej, eller pladsen bag Spar Nord Arena (fra Ågade).

Spørgsmål så ring til Finn Andersen 40532072 eller Niels Henrik Simonsen 30291529