Natløbet i Skive 2016

Resultater Natløbet i Skive

 

Natløb 2016 blev afviklet 1 måned tidligere end normalt, fordi Skive by Night var flyttet. Der var dog stadig brug for pandelamper fordi der var helt mørkt.
Vejret var lunefuldt og der kom et par byger undervejs men hvad gør det når der er godt humør over hele linjen. Folk mødte op inden start i SparNord Bank og fik startnr og pandelamper.
Vi havde i år premiere på et nyt tidtagningssystem så folk løb med en genbrugschip der sad i velkro omkring underbenet. Dette system fungerede perfekt og alt forløb som det skulle med tidtagning.
Toyota havde udlånt en kassevogn så regnvejret gjorde ikke noget for tidtagningssystem og pcere der kunne stå i tørvejr i bilen ved start.
Løbeturen fra torvet og ned i skoven gik iår på en alternativ rute da vejvisere viste folk over Åvej ved en fejl. Det betød dog ikke noget fordi folk kom ind på ruten igen ved Børnenes paradis.
3 km af ruten er i bælgmørke i skoven hvor kun svage diodelys markerer ruten. Der var brug for lamper iår fordi det overskyede vejr betød at det vitterligt var helt mørkt i skoven.
Alle kom hjem igen uden skader. Der var 126 tilmeldt løbet og 115 stillede op. Hurtigst var Sebastian Stensvig fra SkiveAM som kom i mål i tiden 17 min 30 sekunder. Hurtigste Kvinde var Lene Drejer i tiden 23 min 21 sekunder. De fik begge gavekort fra SparNord.
Alle fik kakao og vand og evt varm kaffe i Spar Nord efter løbet. 

Mvh Skive AM Motion

SENESTE NYT

Indvielse af den nye vandrerute Skive-Sundsøre

Lørdag d. 27 april kl. 13.00 Skive Havn
Afgang fra : Skive stadion kl.12.45
Distance : 5 km ud og så hjem til lørdagskaffe skive stadion
Turleder : Keld Vejlgaard.  tlf. 40149069

Læs mere