Webshop

SÅ ER DET NU – BESTIL DIT NYE SAM KLUBTØJ MED EXTRA 25% MEDLEMSRABAT - SENEST 7. november 2021.

PS! Må gerne købes til julegave :)

SAM yder på denne Webshop, et tilskud på 25% rabat og gratis fragt,
til alle medlemmer som har betalt kontingent for 2021/2022 (frem til 31.03.22)

Der er 25% rabat på alt fra standard kollektionen TRIMTEX og 25% rabat på SAM klubtøj! Prisen i webshoppen er fratrukket 25%.

Tøjet kan bestilles frem til 7. november 2021 kl. 23:59.

Det leveres direkte til dig i uge 51/52 - 2021.

VIGTIGT: Retningslinjer for brug af klubtøj ved deltagelse i stævner - SKAL FØLGES
– tjek hjemmesiden under klubtøj.

For at købe SAM / Trimtex tøjet så læs lige nyttig INFO her:

Inden du kan kan bestille skal du registrere dig/oprette en konto.
Klik på «Login eller registrer dig» øverst til højre.
Log ind hvis du har en konto på trimtex.dk fra før ellers klik på “Create an Account” hvis det er første gang du bestiller fra os.

Klik på dette link for at komme til webshoppen:

Eller logind med teamkode: SkiveAM2021

Du skal modtage en ordrebekræftelse fra Trimtex når din ordre er gennemført.

Vi anbefaler at bruge internetbrowserne Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks. vil brugere af Internet Explorer kunne opleve nogle problemer.

Gode tips!
Kommer man “væk” fra klubsiderne, kan man altid klikke på jeres kundenavn i top menuen for at komme tilbage igen.
Husk at I automatisk får 25% på alle Trimtex standard produkter og at I kan handle disse på den samme ordre.

Størrelses-guide:

Du kan finde info om hvordan Trimtex digitale størrelsesguide virker her: https://trimtex.dk/en/fitle/Fitle.html

Og her er en video som også viser hvordan: https://www.youtube.com/watch?v=M7_7cJLrZSM

Hvis I har problemer med at logge ind, eller har andre henvendelser,
så tag endelig kontakt enten på support@trimtex.dk eller per telefon 89 87 09 00.

Har du spørgsmål til klubtøjet kan du kontakte:

Skive AM: Dan Hedberg - tlf. 41 77 53 76 – mail:dhjskive@gmail.com / Trimtex: Mikkel Lund – tlf. 22 84 78 70